Onze diensten

Binder online video is een videoproductie en adviesbureau. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties in hun audiovisuele communicatie. Dat doen we door het maken van ‘to the point’ online video’s, door het opstellen van (online) videostrategieën en de implementatie hiervan en door het verzorgen van videotrainingen en workshops. Bij Binder kun je terecht voor alles wat met video te maken heeft.

Advies

Een effectieve video begint altijd met een goede strategie. Wij adviseren bedrijven en organisaties hoe zij video kunnen inzetten in hun online marketing en voor hun interne en externe communicatie. Wij stellen de juiste online videostrategie op en helpen met de implementatie hiervan.

Doelgroepanalyse
Video doelstellingen en videovormen
Opstellen KPI's
Contentplanner
Video productie en distributieplan
(YouTube) analytics
Meten van doelen en bijstellen

Videoproductie

Voor de productie van onze video's maken we gebruik van een uitgebreid netwerk van professionals. Bij Binder zijn we van alle markten thuis. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten videoproducten.

Voorlichtingsfilms
Promotiefilms
Instructievideo’s
Bedrijfsfilms
Sfeerverslagen
Stop motion
Animatiefilms
Whiteboard animaties 
...en nog veel meer.

Videotraining

Om onze klanten die zelf aan de slag willen gaan met video te helpen, hebben we een aantal hands-on trainingen en workshops ontwikkeld. Na onze trainingen heb je een goede basis voor het zelf maken van korte video's en heb je meer zicht op wat allemaal kan met videomarketing. Onze workshops zijn perfect voor bedrijfsuitjes of als teambuilding tool.

Videoproductie training
Videomarketing training
Workshop stop motion film maken