Videotraining

Onze trainingen zijn bedoeld voor professionals die meer willen halen uit het werken met online video en bieden een goede basis voor online videoproductie en marketing. Omdat niet iedereen start vanuit hetzelfde niveau en dezelfde behoeften heeft, maken wij onze trainingen graag voor u op maat. 

 

Videomarketing training

Door de snelle opkomst van online video hebben marketeers er een heel scala aan mogelijkheden bij gekregen. In deze training praten we je helemaal bij over de meest recente ontwikkelingen omtrent online video. De training kan individueel of in een groep worden gegeven en is altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van jouw behoeften en wensen bepalen we de inhoud. Aan bod kunnen thema's komen als:

  • wat zijn de belangrijkste aspecten van een goede video
  • hoe bepaal je de KPI's voor jouw video's
  • welke videoplatformen er zijn en hoe kan je deze inzetten
  • hoe verspreid je een video effectief
  • het monitoren en analyseren van videoresultaten

Na het volgen van deze training weet je hoe je online video als succesvol en onderscheidend marketing instrument kunt inzetten. 

Videoproductie training

In de videoproductie training ga je zelf aan de slag met het maken van video. Want van niets leer je zoveel als van het zelf te doen. In deze training van twee dagen leer je:

  • de belangrijkste aspecten van een goede video
  • hoe je de productie van een video voorbereid; het schrijven van een script en draaiboek
  • de basistechnieken van het filmen en editen van een video
  • hoe je jouw video het beste verspreid, zodat deze de juiste doelgroep bereikt 

Na het volgen van deze training kan je zelf een korte video maken en heb je meer zicht op het productieproces van een video.

Workshop stop motion film maken

Stop motion is een simpele filmtechniek waarbij je heel veel foto’s kort achter elkaar monteert. Hierdoor kunnen statische objecten in beweging komen. Op deze manier ontstaat een film met een grappig schokkerig effect. De workshop stop motion film maken is leuk voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kan in overleg ook worden ingezet voor teambuilding. 

Al onze trainingen en workshops kunnen we aanpassen aan jouw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.