Over Binder video

Videoproductie en adviesbureau

Binder online video is een videoproductie en adviesbureau. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties in hun audiovisuele communicatie. Dat doen we door het maken van ‘to the point’ online video’s en door bedrijven en organisaties te helpen met hun (online) videostrategie en de implementatie hiervan. Bij Binder video kun je terecht voor alles wat met online video te maken heeft.

Oprichter en eigenaar van Binder video is Sonja Willems. Sonja is het allerliefst bezig met bewegend beeld. Dat kan zijn door zelf te filmen en monteren, door de productie van een film te regelen of door anderen bij te praten over de laatste ontwikkelingen rondom online video en hoe video jouw marketing en/of communicatiestrategie naar een hoger niveau kan tillen.
Sonja volgende verschillende filmopleidingen in Amsterdam. Over videomarketing leerde zij alles tijdens de post-HBO opleiding Digital & Online Marketing aan de Beeckestijn Business School. Daarnaast studeerde Sonja aan de Radboud Universiteit af als bioloog en ontwikkelingssocioloog. 

Netwerk van experts

Maar Binder is meer. Want werken wordt pas echt leuk als je dat samen met andere mensen mag doen. Daarom werkt Binder samen met verschillende experts op het vlak van online video, zoals cameramensen, editors, grafisch ontwerpers, en online strategen.

Honigcomplex

Binder video is sinds 2014 gevestigd in de voormalige Honigfabriek in Nijmegen. Niet alleen bekend van haar soepen en vermicelli, maar ook van de allesbinder… ‘Een handig bindmiddel, ideaal om jus, soepen, sauzen, groentenat of stoofschotels mee te binden. En bovendien geschikt voor vegetariës!’