And the winner is….Casey Neistat

Voor het achtste jaar op rij werden op 11 april, in New York, de Shorty Awards uitgereikt. De Shortys zijn prijzen voor personen, merken en organisaties die de beste content maken voor Social Media; Facebook, YouTube, Instagram, Vine, Snapchat, Twitter et cetera.
 


YouTuber van het jaar
De beste YouTuber dit jaar was Casey Neistat. Casey is een van werelds' beroemste YouTubers. Een jaar geleden begon hij dagelijks te vloggen en binnen geen tijd groeide zijn YouTube kanaal van 10.000 abonnees naar bijna 3 miljoen volgers.

En geheel terecht. Wat Casey is een echte ‘storyteller’. Zijn video’s zijn mooi gefilmd, goed gemonteerd en vooral erg onderhoudend. Misschien heb je zijn video waarin hij gaat snowboarden in New York City, wel gezien. Zelfs het acht uur journaal van de NOS besteedde er aandacht aan.

 

 

Super productief
Neistat is misschien wel de meest productieve filmmaker en persoon die ik ken (niet persoonlijk…helaas). Zijn vlog verschijnt dagelijks op zijn YouTube kanaal. Daarnaast maakt hij korte video’s voor zijn speciale ‘snapstories’ YouTube kanaal en voor FaceBook. En Neistat is de bedenker en mede-oprichter van BEME, een app voor het maken van korte niet gemonteerde video’s.

De video waar Neistat beroemd mee werd op YouTube is er een die ik jullie zeker niet wil onthouden.

 

 

Onze laatste blogs

Inspiratiefilm over samenwerking in de zorg

donderdag 14 juli 2016

Regio Nijmegen op één lijn (Noel) is een netwerk van zorgpartijen dat werkt aan een meer integraal werkende eerstelijnszorg in wijken en dorpen.

nieuw werk

Videomarketing bij Burgers' Zoo

donderdag 7 juli 2016
Videomarketing speelt een grote rol in de marketing van Burgers' Zoo. Als geen ander durft zij te experimenteren met live streaming, 360 graden video's en vloggers.
videomarketing
online video