MishMash videoprodukties gaat verder als Binder online video

Sinds 1 oktober is MishMash videoprodukties officieel verder gegaan onder de naam Binder online video.

Na vijf jaren met MishMash produkties gewerkt te hebben aan heel veel mooie en leuke filmprojecten, samen met zoveel inspirerende en fijne opdrachtgevers en collega’s, is de tijd gekomen om een volgende stap te zetten met mijn bedrijf. Sinds 1 oktober gaat MishMash produkties verder als Binder online video.

Waarom deze naamswijziging?
Naast het produceren van video’s en film, richt Binder zich ook op het adviseren van bedrijven en (maatschappelijke) instellingen hoe zij online video kunnen inzetten in hun communicatie en marketingmix.

Ik merk helaas maar al te vaak dat er veel mooie en goede video’s worden gemaakt, vaak met heel veel inzet en aandacht, maar dat deze video’s lang niet altijd het effect hebben dat de opdrachtgever of de maker voor ogen had. En dat is zonde, want het maken van een video is toch meestal nog niet goedkoop. 

Toch hoeft jouw video niet ongezien te verdwijnen in de hooiberg die YouTube heet. Het opstellen van een goede videostrategie, een goed distributieplan, het juist inrichten van je YouTube kanaal, het optimaliseren van de SEO van jouw video’s, zodat ze door de zoekmachines worden gevonden…

Dit zijn allemaal manieren waarop je veel meer uit jouw video’s kunt halen. Meer bereik, meer views én meer effect. Online video is zo’n belangrijk communicatiemiddelen geworden dat het tijd is om het werken met video serieus te nemen! Bij Binder online video zijn we er van overtuigd dat een effectieve video altijd begint met een goede strategie!

Onze laatste blogs

Inspiratiefilm over samenwerking in de zorg

donderdag 14 juli 2016

Regio Nijmegen op één lijn (Noel) is een netwerk van zorgpartijen dat werkt aan een meer integraal werkende eerstelijnszorg in wijken en dorpen.

nieuw werk

Videomarketing bij Burgers' Zoo

donderdag 7 juli 2016
Videomarketing speelt een grote rol in de marketing van Burgers' Zoo. Als geen ander durft zij te experimenteren met live streaming, 360 graden video's en vloggers.
videomarketing
online video

And the winner is….Casey Neistat

vrijdag 15 april 2016
Casey Neistat is een zeer succesvolle YouTube filmmaker, uit New York. In april werd hij verkozen tijdens de Shorty Awards verkozen tot YouTuber van het jaar.
YouTube
online video