Korte videoportretten van innovatieve ondernemers

Voor de MKB Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel maakte Binder online video in september 2015 een aantal korte portretten van innovatieve ondernemers. Deze video's zijn speciaal gemaakt voor de social media (Facebook en Twitter) en in de aanloop naar het event door de Kamer van Koophandel gebruikt in hun marketingstrategie.

In deze video vertelt Steinar Henskes CEO van Bird Control Group hoe hun Agrilaser op diervriendelijke wijze vogels verjaagt. Bird Control Group eindigde op de 2de plek.

https://vimeo.com/172787353

Omdat de video's het goed moesten doen op social media, besloten we de portretten kort te houden. De video's voor Facebook duurden niet meer dan 90 seconden en voor twitter was dat zelfs maar 40 seconden.

Onze laatste blogs

Inspiratiefilm over samenwerking in de zorg

donderdag 14 juli 2016

Regio Nijmegen op één lijn (Noel) is een netwerk van zorgpartijen dat werkt aan een meer integraal werkende eerstelijnszorg in wijken en dorpen.

nieuw werk

Videomarketing bij Burgers' Zoo

donderdag 7 juli 2016
Videomarketing speelt een grote rol in de marketing van Burgers' Zoo. Als geen ander durft zij te experimenteren met live streaming, 360 graden video's en vloggers.
videomarketing
online video

And the winner is….Casey Neistat

vrijdag 15 april 2016
Casey Neistat is een zeer succesvolle YouTube filmmaker, uit New York. In april werd hij verkozen tijdens de Shorty Awards verkozen tot YouTuber van het jaar.
YouTube
online video